Гогољ

КУЛТУРА

ТЕАТАР КОМЕДИЈА: Денес премиера на Ревизор од Гогољ

Театар Комедија ја најавува новата премиера за 5. Мај, Ревизор од Гогољ, во режија и адаптација на Андреј Цветановски. Ревизор, според режисерот Цветановски,...