врска

МАГАЗИН

Како да одржите романтична врска и по Денот на вљубените

Голем број луѓе се фокусираат исклучително на Денот на вљубените или годишнината од врската, додека остатокот од времето забораваат на романтичниот аспект на...

МАГАЗИН

5 комплименти кои секоја жена сака да ги слушне од својот партнер

Жените сакаат мажи кои не се плашат да покажат дека се ранливи, кои велат дека со неа можат да бидат тоа што навистина...

МАГАЗИН

Стравот од осаменост е една од главните причини за останување во лоша врска

Вистина е дека стравот од осаменост може да биде значаен фактор што ги држи луѓето во лоши односи. Стравот да се биде сам...

МАГАЗИН

ЉУБОВНА МАТЕМАТИКА: Бројот 1,09 е значаен за врската

На што внимавате при изборот на партнер или партнерка? Понекогаш не се знае кои се свесните, а кои се несвесните својства коишто нѐ...

МАГАЗИН

Ја нема искрата? Како повторно да се заљубите во партнерот

Една од најчестите причини зошто згаснува искрата во врската е тоа што паровите се навикнуваат еден на друг и сè земаат здраво за...