Воен оркестар

СЦЕНА

НА ПЛОШТАД И НА ШКОЛКА: Концерти на воени оркестри

Воените оркестри од армиите на Република Северна Македонија и на САД за Европа и Африка денеска и утре, како дел од предвидените активности...