воен камп

ИНФО

Конкурс за учество на летен воен камп за млади 2023 во Црна Гора

Министерството за образование и наука во соработка со Министерството за одбрана објави јавен повик за учество на 5 средношколци од земјава на летен...

Препорачуваме