Висар Ганиу

АКТУЕЛНО

ЧАИР: Поставени се фотоволтаици на три училишта и градинка

Фотоволтаици се поставени на крововите од три училишта и градинка во Чаир, преку програмата за прекугранична соработка со Косово. За реализација на овој...

ИНФО

На чаирско училиште поставен фотоволтаичен кров

Во основното училиште „Конгреси и Манастирит“ во Општина Чаир, вчера беше пуштен во употреба фотоволтаичниот кров, кој се очекува во текот на годината...