велосипедска трка

ИНФО

КРОС-КАНТРИ ВЕЛОСИПЕДСКА ТРКА ВО КУЧКОВО

Оваа недела (07.05) на патеките на с.Кучково ќе се одржи велосипедската крос кантри трка во планински велосипедизам во рамки на македонската велосипедска федерација....