булевари

АКТУЕЛНО

Завршена е изградбата на улицата Васко Карангелески, се поврзуваат три главни булевари во општина Аеродром

Завршена е изградбата на улицата Васко Карангелески, проект со чија реализација се овозможува сообраќајно поврзување на три главни булевари во општина Аеродром. „Со...

ИНФО

Утринска гужва на овие улици и булевари

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж: -ул. Симеон Кавракиров кон Нова железничка станица, -бул. Крсте Мисирков...

ИНФО

ИЗБЕГНУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ УЛИЦИ: Гужви во сообраќај

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж: -бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар, -бул. Македонија кон ул....

АКТУЕЛНО

СКОПСКИ „ЦРНИ ТОЧКИ“: Граѓаните во страв минуваат улици, небезбедно е и кога семафорот е зелен

Сите знаеме дека пешаците се генерално најранливата група во сообраќајот, но често нема претпазливост од двете страни, и од пешаците и од возачите....

ИНФО

ИЗБЕГНУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ УЛИЦИ И БУЛЕВАРИ

Утрово е забележана гужва на овие улици и булевари: -бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда и обратно, -мост Близнак во двете насоки, -ул....

ИНФО

Утринска гужва на овие улици

Утрово гужва на улиците и булеварите во Скопје е забележана на: Бул.Кочо Рацин кон ул.11 Октомври, Ул. 11 Октомври кон Центар, Мост Гоце...

ИНФО

ИЗБЕГНУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ УЛИЦИ И БУЛЕВАРИ

Забележана е гужва на овие улици и булевари: -ул. Железничка кон ул. Антон Попов, -бул. Гоце Делчев во двете насоки, -ул. Димитрије Чуповски...