брзо возење

ИНФО

Санкционирани 153 возачи за брзо возење

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила...

ИНФО

ДНЕВЕН ИЗВЕШТАЈ: Казнети 333 возачи во Скопје, 119 за брзо возење

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолжи со контролите во областа на сообраќајот при што на територија на Град...

ИНФО

Казнети 352 возачи во Скопје, 108 за брзо возење

Во сообраќајна полициска контрола вчера на територија на Скопје биле  казнети 352 возачи, од кои  108 за возење со брзина поголема од дозволената....

ИНФО

100 казни за брзо возење по скопските улици

На територија на град Скопје вчера се изречени вкупно 292 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 100 санкции, 14 мерки...

ИНФО

271 казнет возач во Скопје, 13 немале ставено појас

Полицијата вчера казни 271 возачи, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 69 лица. Изречени се 13 мерки за возење без возачка...

ИНФО

301 казнет возач, 106 возеле брзо

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...

СКОПСКИ ВЕСТИ

109 возачи казнети за брзо возење по скопските улици

На територија на град Скопје вчера се изречени вкупно 177 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 109 санкции, 14 мерки...

ИНФО

305 казнети возачи, 105 за брзо возење

На територија на град Скопје Министерството за внатрешни работи вчера изрече вкупно 304 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 105...

АКТУЕЛНО

ФРЧАТ КАЗНИ: 329 возачи казнети на скопските улици

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...

ИНФО

155 санкционирани возачи во Скопје, 34 за брзо возење

Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден  продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...