блокатор

АКТУЕЛНО

За една недела „пајакот“ крена 224 непрописно паркирани возила во Центар

За една недела на територија на општина Центар казнети се 224 возачи кои непрописно ги паркирале своите возила и со тоа го попречувале...

АКТУЕЛНО

Минатата недела санкционирани 237 непрописно паркирани возила во Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 237 непрописно паркирани возила кои го попречувале...

ИНФО

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ: Пајакот во Центар крена 172 возила

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 172 непрописно паркирани возила кои го попречувале...

ИНФО

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ: „Пајакот“ во Центар крена над 221 возило

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 221 непрописно паркирани возила кои го попречувале...

АКТУЕЛНО

ПАЈАКОТ ВО ЦЕНТАР СОБРА 210 ВОЗИЛА

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 210 непрописно паркирани возила кои го попречувале...

ИНФО

НЕДЕЛЕН ИЗВЕШТАЈ: Казнети 209 возила во Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 209 непрописно паркирани возила кои го попречувале...

ИНФО

Казнети 199 непрописно паркирани возила во Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 199 непрописно паркирани возила кои го попречувале...

ИНФО

Во Центар за една недела казнети 183 непрописно паркирани возила

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 183 непрописно паркирани возила кои го попречувале...