бистра георгиева

КУЛТУРА

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ ОД МАИ: ВЛАДА УРОШЕВИЌ, ВЕЛКО НЕДЕЛКОВСКИ И БИСТРА ГЕОРГИЕВА МЕЃУ НАГРАДЕНИТЕ

Македонската асоцијација на издавачи седми пати по ред ги организира наградите кои ги врачува на издавачките куќи за нивни успешни дела. Оваа година...