Бирба за Влае

АКТУЕЛНО

ПЕТИЦИЈА НА ЖИТЕЛИТЕ НА ВЛАЕ ПРОТИВ НОВИОТ ДУП: Цртаат улица низ школото за да се гради 11-катница

Жителите на населбата Влае почнаа петиција за собирање на потписи против новиот Детален урбанистички план за Влае 2. Велат дека петицијата е со...