без струја

ИНФО

ПЛАНИРАНИ АКТИВНОСТИ: Каде денес ќе нема струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека неколку општини во Скопје, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа денес...

ИНФО

Без струја две улици во Центар

Денес без струја од 8:30 до 16 часот ќе останат корисниците од улиците „Коста Кирков“ бр. 3 и Дебарца бр. 13 во општина...

ИНФО

Дел од Карпош без струја

Денес во период од 11:30 до 15 часот, без струја ќе останат дел од потрошувачите од улица Струшка, бр. 1 до бр.15 во...

ИНФО

Без струја дел од корисниците во општините Аеродром, Карпош и Сарај

Денес без струја во периодот од 09 до 12 часот, ќе бидат корисниците од дел од село Долно Лисиче, улица „10“ и улица...

ИНФО

ПЛАНИРАНИ АКТИВНОСТИ: Кој денес ќе остане без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека неколку општини во Скопје, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа денес...

ИНФО

Без струја делови од општините Гази Баба и Аеродром

Денес без струја ќе останат неколку делови од општините Аеродром и Гази Баба, информираат денеска од Регионалниот центар за управување со кризи –...

ИНФО

Дел од Центар денес без струја

Поради планирани прекини на електрична енергија во електродистрибутивната мрежа на ЕВН Македонија, денес без струја во период од 08:30ч до 10:30 часот ќе...

ИНФО

Дел од населба Лисиче денес без струја

Денес во период од 9 до 13 часот без струја ќе останат дел од корисниците на булевар 12-та Македонска Бригада (околу бр.83-Б) во...

ИНФО

ПЛАНИРАНИ АКТИВНОСТИ: Кој денес ќе остане без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека неколку општини во Скопје, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа денес...

ИНФО

Дел од Чаир без струја

Денес во период од 9 до 11:30 часот без струја ќе останат дел од корисниците на улица Џон Кенеди во општина Чаир.