без вода

ИНФО

Поради дефект УКИМ без вода

ЈП “Водовод и канализација“- Скопје известува дека денес поради уличен дефект ф-150 мм на бул. Гоце Делчев 9 (во близина на правниот факултет...

ИНФО

Повеќе населени места во денес без вода

Поради интервенција на главната водоводна цевка Ф1600 мм во Рашче, денес од 17:00 часот намален притисок или прекин на водоснабдување ќе имаат повеќе...

ИНФО

Едно скопско село денес без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека утре поради изведување на приклучок од Ф-100 мм на ул.Домазетовска бб до Црквата во с.Драчево, прекинато...

ИНФО

Без вода дел од Кисела Вода

Поради дефект денеска без вода од 09:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците од улиците „Ѓорѓи Димитров“, „Вера Јоциќ“ и „Михаијл...

ИНФО

Дел од Карпош без вода

Денес без вода ќе останат корисниците на улица  Ванчо Мицков бб во близина на „Реплек“ во општина Карпош. Водоснабдувањето, како  што информираат од...

ИНФО

Без вода дел од Центар

Денес без вода ќе останат корисниците на потегот од фабрика Треска до Костурски Херои во Општина Центар. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09 часот...

ИНФО

Дел од Скопје денес без вода

ЈП Водовод и Канализација ги известуваат граѓаните дека денес се планирани неколку зафати на водоводната мрежа и тоа: поради водоводен приклучок на „ул....

ИНФО

Дел од Ченто денес без вода

Денес без вода ќе останат корисниците во населба Ченто од улица М.А.Ченто, а населба Сингилиќ ќе биде со намален притисок. Водоснабдувањето ќе биде...

ИНФО

Без вода корисниците од Долно Лисиче

Од ЈП Водовод и каналзиација-Скопје известуваат дека поради дефект, без вода ќе останат корисниците од населено место Долно Лисиче од 10 часот до...

ИНФО

Центарот на Скопје денес без вода

Денес без вода ќе останат  корисниците на дел од крстосницата ул.Македонија/ул. Луј Пастер. Прекинатото водоснабдување е поради уличен дефект и ќе биде прекинато од...