Александар Урдаревски

ИНФО

Реконструиран коловозот на улицата „Александар Урдаревски“

Продолжува реконструкцијата на улицата „Александар Урдаревски“. – Имплементацијата на проектот опфати реконструкција на коловозот на улицата на површина од 9.600 квадратни метри и...

ИНФО

Сообраќаен режим на улица Александар Урдаревски денес и задутре

Денес и утре поради изведба на градежни активности за асфалтирање на коловозот на улицата Александар Урдаревски со прв слој асфалтна маса, во општина Бутел,...

ИНФО

Проодна е улицата Александар Урдаревски

Целосно асфалтирана и проодна е улицата Александар Урдаревски, со што ‘познатата коцка’ замина во историјата. Но, засега на овој потег, се уште не...

ИНФО

Ставен асфалт на улицата Александар Урдаревски

Се реконструира коловозот на улицата Александар Урдаревски со површина од 9600 м2 и должина од 1270 метри. Реконструкцијата опфака изработка на банкини од...

ИНФО

Улицата Даме Груев денес ќе биде затворена, ќе се гребе асфалтот

Денеска од 8 до 15 часот затворена за сообраќај ќе биде една лента на улицата Даме Груев. Како што информираат од ЈП „Улици...