More Info

Read More

Date

Апр 08 - 09 2023
Expired!

Time

12:00 am - 1:00 am

MOUSAI VOL.7 X JUSTINE PERRY

@justineperrymusic е француски техно диџеј и продуцент со седиште во Берлин. Таа е жител на Калт во Стразбур
🇫🇷 и дел од екипажот на Résilience во Париз.

Предлагајќи безвременски звук на брзо темпо, длабоки и отежнати жлебови, таа се етаблира во Париз и
подалеку, играјќи во клубови како Бергхаин, Киди, Трезор, Рекс Клуб, Радион, ИФЗ или стариот Гризмуле во Берлин.