Date

Мај 12 2023
Expired!

Time

10:00 pm - 11:00 pm

Cost

290.00ден

EVIL DEAD RISE

Извртена приказна за две отуѓени сестри чиешто повторно обединување е прекинато поради подемот на демони кои ги опседнуваат, втурнувајќи ги во првобитна битка за опстанок додека се соочуваат со најкошмарната верзија на семејство што може да се замисли.