Date

Мар 31 2023
Expired!

Time

9:50 pm - 10:00 pm

Cost

290.00ден

65

По неговиот катастрофален пад на непозната планета, пилотот Милс (Адам Драјвер) брзо открива дека всушност е на Земјата…пред 65 милиони години. Со само една шанса за да се спасат, Милс и Коа – другиот преживеан патник, мора да патуваат низ опасен праисториски терен за да се спасат.