More Info

Read More

Date

Апр 07 2023
Expired!

Time

8:00 pm - 9:00 pm

40 ПРСТИ

Италијанскиот квартет гитари 40 Fingers кој на еден посебен начин преку т.н. fingerpicking техника на свирење истражуваат нови звучни универзуми, изведувајќи широк репертоар на оригинални дела до познати музички теми аранжирани за четири гитари. Реинтерпретација на одличните класици на модерната рок и поп музика.