Date

Апр 26 2023
Expired!

Time

6:45 pm - 10:00 pm

Cost

260.00ден

Извртена приказна за две отуѓени сестри чиешто повторно обединување е прекинато поради подемот на демони кои ги опседнуваат, втурнувајќи ги во првобитна битка за опстанок додека се соочуваат со најкошмарната верзија на семејство што може да се замисли.