Date

Апр 05 2023
Expired!

Time

4:45 pm - 5:00 pm

Cost

290.00ден

ШАЗАМ! БЕС НА БОГОВИТЕ

Овој филм ја продолжува приказната на тинејџерот Били Бетсон, кој откако ќе го изговори магичниот збор ШАЗАМ! се трансформира во неговото суперхеројско алтер его Шазам.