More Info

Read More

Date

Мај 11 2023
Expired!

Time

8:00 pm - 8:00 pm

Cost

500.00ден

ФИЛИЗ

Диригент: Џорџ Џексон (Англија)
Солист: Мари – Анж Нгучи – пијано (Франција/Албанија)

Програма:
С. Рахманинов: Концерт за пијано и оркестар бр. 3 во д-мол, оп.30

Ј. Брамс: „Трагична увертира“ оп. 81
Ф. Шуберт: Симфонија бр. 8 „Недовршена“ во б-мол, Д 759