More Info

Read More

Date

Апр 01 2023
Expired!

Time

8:00 pm - 10:00 pm

ТЕОДОРА И ДЕВИТО

Без сомнение една од најпопуларните музички атракции со голем концерт во Скопје. Најголемите хитови и најдобрата првоаприлска забава оваа година во Скопје во СЦ Јане Сандански. Почеток во 20:00 часот Влезниците во продажба од 01 април во Југотон во ГТЦ во Скопје, продажната мрежа на КупиКартиЗаСе и онлајн на www.kupikartizase.com Побрзајте за влезница и обезбедете присуство на овој мега спектакл.