Date

Апр 12 2023
Expired!

Time

9:00 pm - 11:00 pm

Cost

200.00ден

СЀ ВО ИСТО ВРЕМЕ

Одлична акциона комедија со светските Џејми Ли Кертис и Мишел Јео! Кинеска иселеничка во години е затекната во луда авантура, каде таа сама може да го спаси светот преку истражување на други универзуми и други животи кои можела да ги живее.