Date

Апр 18 2023
Expired!

Time

8:00 pm - 10:00 pm

Cost

300.00ден

СТЈУАРДЕСИ

Претставата „Стјуардеси“ е класична фарса. „Стјуардеси“ има седум врати и многу необјасниви ситуации. Бернард е успешен архитект, кој има фантастичен стан, домашна помошничка и ја има формулата за совршен, полигамен живот. Оваа формула се обидува да му ја претстави на својот најдобар пријател Роберт.

Формулата за совршен живот е да се има три стјуардеси од три различни компании, кои патуваат секој ден во Скопје и за секој ден има по една различна девојка вереница. Но равенката многу брзо се распаѓа и сите непријатни ситуации се случуваат во еден стан, еден вереник, три вереници, неговиот најдобар пријател и Берта домашната помошничка која се труди да одржи се во најдобар ред.