Date

Апр 02 2023
Expired!

Time

7:00 pm - 8:35 pm

Cost

200.00ден

СЕМИ, ЏО И ЈАС

Семи, Џо и Лејла се подготвени за возбудливо епско лето по завршување на училиштето. Спремни да излезат и да го зграпчат нивното парче живот. Но, она што следува е тотално поразлично од нивните дотогашни очекувања и многу посериозно од нивните предвидувања. Тие се спремни да застанат и да се борат за своето ‘’јас’’ и пропратно сфаќаат колку била во право мајката на Лејла кога им рекла: ,,Секогаш чувајте многу повеќе соништа во душата, одколку што реалноста има способност да ги уништи’’.