Date

Апр 27 2023
Expired!

Time

7:50 pm - 8:00 pm

Cost

290.00ден

РЕНФИЛД

Р.М. Ренфилд (Николас Хoлт) одлучува да ја напушти својата повеќевековна работа како служител на грофот Дракула (Николас Кејџ). Тој наоѓа нова можност за живот во денешниот Њу Орлеанс кога ќе се заљуби во жестока, но постојано агресивна сообраќајна полицајка по име Ребека Квинси (Авквафина).