Date

Апр 20 2023
Expired!

Time

7:00 pm - 7:00 pm

Cost

200.00ден

НОВА ИГРАЧКА

Заедно со неговата сопруга Алис, Семи живее среќно во сиромашна урбана населба меѓу пријатели и соседи. За роденденот на својот син, најбогатиот човек во Франција ја отвори својата стоковна куќа, нудејќи му на момчето да избере што сака. Александар го избира Семи, ноќниот чувар, како своја нова играчка.