More Info

Read More

Date

Мар 31 2023
Expired!

Time

12:00 am - 1:00 am

НИЗОК СТАРТ

Вечна љубов, едно од нашите омилени италијански дуа доаѓаат во градот!

Федерико и Едоардо се диџеи со страст да откриваат непознати записи во правливите подруми и да ги претворат во вистински риболов на подиумот или романтични љубовни хитови во некои од нивните бројни миксови објавени низ годините. Познати и како „Кавали“, во изминатите години младото дуо имаше можност да игра низ целиот свет, од Австралија до Бразил преку големите европски клубови. Поврзани со етикетата ‘Planet Trip’ и со неколку изданија дистрибуирани од ‘Rush Hour’, момците исто така ги покажаа своите продукциски вештини со уредувања и оригинални песни што ја рефлектираат совршената комбинација на нивните „сонливи“ корени на ‘Italo’ и нивната љубов кон еклектичните, непознати звуци.