Date

Апр 02 2023
Expired!

Time

1:40 pm - 5:40 pm

Cost

360.00ден

МАЧОРОТ ВО ЧИЗМИ: ПОСЛЕДНА ЖЕЛБА

Мачорот во чизми открива дека неговата желба за авантура има последици – потрошил 8 од неговите 9 животи. Мачорот оди на патување да ја најде митската последна желба и да си ги врати своите 9 животи назад.