Date

Апр 05 2023
Expired!

Time

4:30 pm - 5:00 pm

Cost

210.00ден

МАРМАДУК

Легендарен тренер на кучиња верува дека може да го трансформира Мармадук од немирно ама мило куче во првата германска дога да победи на Светскиот Шампионат за кучиња.