Date

Апр 04 2023
Expired!

Time

6:00 pm - 8:20 pm

Cost

210.00ден

КРИД 3

Адонис напредува и во кариерата и во семејниот живот, но кога повторно ќе се појави неговиот пријател од детството и поранешно боксерско чудо, соочувањето меѓу нив двајца е повеќе од обична борба.