Date

Апр 04 2023
Expired!

Time

8:00 am - 10:00 pm

Cost

300.00ден

КЛЕТВАТА НА СКОТЈЕ

“Клетвата на Скотje” – режија Синиша Евтимов.

Играат:
Атанас Атанасовски
Валентин Костадиновски-Тино
Столе Мицов
Ева Скендеровска
Илија Илиоски
Тони Денковски
Жарко Димоски
Сергеј Димовски
Виктор Арсов
Јаков Спасов