Date

Апр 04 2023
Expired!

Time

7:00 pm - 9:10 pm

Cost

260.00ден

ИНДИГО КРИСТАЛ

Приказната се одвива во 4 дена и го следи Вук, кој е штотуку ослободен од затвор. Тој е прогонуван од самоубиството на неговиот најдобар другар, се обидув да го спаси неговиот помал брат на годишнината од самоубството. Поучен од искуството, Вук го почнува своето повторно враќање во друштвото обидувајќи се да дознае зошто е пуштен од затвор 2 години порано…