Date

Мај 16 2023
Expired!

Time

8:00 pm - 9:00 pm

Cost

300.00ден

ИЛУМИНАТИ

Претставата ,,Илуминати“ е работена според култниот филм на Хичкок, ,,39 скали“. Жанровски претставува уникатен спој на трилер, акција и комедија, со елементи на ноар и со филмски јазик. Приказната се одвива околу главниот херој Кирил Балкан (Тино Костадиновски), кој заедно со плејадата споредни ликови, вешто интерпретирани само од тројца актери (Наталија Теодосиева, Сергеј Димовски и Атанас Атанасовски), нè води низ својата животна приказна со несекојдневни патешествија…