Date

Апр 26 2023
Expired!

Time

5:00 pm - 6:00 pm

Cost

150.00ден

ЗАЈАЧКА АКАДЕМИЈА: НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА – ЈАЈЦА

Училиштето за зајаци е на штрек: Подмолниот градски зајак Лео сака да го уништи Велигден еднаш засекогаш. Во договор со лисиците, тој планира да ги уништи сите велигденски јајца. Ќе успеат ли Велигденските зајачици Макс, Еми и нивните пријатели да го спречат? Со помош на нивната мудра учителка, госпоѓа Хермиона, нашите херои мора да научат да совладаат мистериозна борбена техника и да научат што значи да се верува некому – дури и на лисицата.