Date

Апр 06 2023
Expired!

Time

6:15 pm - 9:45 pm

Cost

260.00ден

ЕГЗОРЦИЗМОТ НА ПАПАТА

Инспирирано според вистинските записи на главниот егзорцист на Папата, Отец Габриеле Аморт, Егзорцизмот на папата го следи Аморт додека ја истражува застрашувачката опседнатост на младо момче и случајно открива повеќевековна тајна што Ватикан очајно се труди да ја скрие.