Date

Апр 08 2023
Expired!

Time

7:00 pm - 9:30 pm

Cost

320.00ден

ВРЕСОК 6

Во ова продолжение, преживеаните од убивањата на Ghostface го напуштаат Вудсборо за нов почеток во Њујорк.