Date

Мај 03 2023
Expired!

Time

9:50 pm - 10:00 pm

Cost

290.00ден

ВРЕСОК 6

Во ова продолжение, преживеаните од убивањата на Ghostface го напуштаат Вудсборо за нов почеток во Њујорк.