Date

Апр 14 2023
Expired!

Time

7:45 pm - 9:00 pm

Cost

320.00ден

ВРЕСОК 6

Во ова продолжение, преживеаните од убивањата на Ghostface го напуштаат Вудсборо за нов почеток во Њујорк.