More Info

Read More

Date

Мај 05 2023
Expired!

Time

8:00 pm - 9:00 pm

ВИЛАЕТ

Диригент: Јерухам Шаровски (Израел)

Солист: Боштјан Липовшек – хорна (Словенија)

Програма: Ј. Брамс: Унгарски танци бр. 1 ге – мол Р.

Глиер: Концерт за хорна и оркестар Бе – дур оп. 91 ******* Ј.Брамс: Симфонија бр.4 во е-мол, оп.98

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *