Date

Мај 18 - 19 2023
Expired!

Time

3:30 pm - 4:00 pm

Cost

150.00ден

БАШ СУПЕР!

Не мора да си суперхерој за да бидеш супер. Хедвиг го намали костимот за суперхерој на тато, па сега веќе не може да биде супер-лав. Гејмерот Хедвиг е несмасен, но кога тато ќе го избере братучедот Адријан да биде следниот херој, Хедвиг мора да реагира.