Date

Апр 20 2023
Expired!

Time

8:00 pm - 10:00 pm

Cost

300.00ден

АНАТОМИЈА НА НЕВЕРСТВО

,,Анатомија на неверството“ е театарска претстава по текст на Валентин Красногоров, во режија на Александра Кардалевска.
Играат: Жаклина Петровска и Тони Денковски