More Info

Read More

Date

Апр 27 2023
Expired!

Time

8:00 pm - 8:00 pm

Cost

500.00ден

АИР

Диригент: Емил Табаков (Бугарија)

Солист: Дијанг Меи– виола (Кина/Германија)

Мешан хор „Про Арс“

 

Програма:

С. Прокофјев: „Полковникот Киже“

Г. Канчели: „Стикс“ за виола, хор и оркестар

*Хорот го подготви: Сашо Татарчевски