Date

Апр 02 2023
Expired!

Time

11:00 am - 12:25 am

Cost

150.00ден

АВАНТУРИТЕ НА ФИНИК

Многу луѓе не знаат дека вo секоја има Фини: Тоа се крзнени суштества кои живеат меѓу луѓето и се грижат за чистење на куќите. Финик е млад припадник на фините кој не го интересира чистотата. Но сѐ се менува кога ќе ја запознае Кристина…