АКТУЕЛНО

Кои кровови и лифтови ќе се поправаат во Центар со пари од Општината

Врз основа на јавниот повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови во  станбените згради  на подрачјето на Општина Центар, направен е избор за кои станбени згради ќе се дадат пари за поправка и санација на кровови и лифтови на територијата на општината.

Поправка и санација на постоечки лифтови

 1. ул.Народен Фронт бр.7/1
 2. ул.Николе Тримпаре бр.18/1
 3. бул.Св.Климент Охридски бр.29
 4. ул.Истарска бр.33/2
 5. ул. Дебарца бр.17
 6. ул.Св Кирил и Методиј 38,
 7. ул.Народен Фронт 23 блез 5
 8. ул 11-ти Октомври бр.38
 9. ул.50-та Дивизија бр.35
 10. ул.Коста Кирков бр.3/1

Поправка и санација на постоечки кровни конструкции

 1. ул.Народен Фронт 23,влез 5
 2. ул.Христо Смирненски бр.48 влез 1 и 2

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

АКТУЕЛНО

Од утре стартува дневната евтина тарифа на струјата

Од утре стартува евтината дневна тарифа на струјата во периодот од 13...

АКТУЕЛНО

Кисела Вода набавува мерна станица за квалитет на воздух што ќе се постави кај Цементарницата

Општина Кисела Вода вчера го распиша огласот набавка на мерна станица за...

АКТУЕЛНО

Скопската зоолошка градина демантира дека немаат адекватен кадар за грижа за животните

Скопската зоолошка градина има двајца дипломирано ветерирани со полно работно време кои...

АКТУЕЛНО

Започна реконструкцијата на улицата „Калош Дани“ во Карпош

Започна реконструкцијата на улицата Калош Дани во општина Карпош. Екипите на јавното претпријатие...