ИНФО

Нов асфалт на улицата Козле 3

Улицата Козле 3 во урбаната заедница Нерези, ќе добие нов асфалт. Општина Карпош од вчера започнаа со градежни активности на постојната улична мрежа, во должина од 430 метри квадратни.
За оваа намена од буџетот на Општината се издвоени 2.921.920 денари, а иззведувач на градежните активности е градежната фирма ДПГТУ „Филип Инжинеринг“.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

20 нови дигитални услуги на новата интернет страница на општина Кисела Вода

Запишување на децата во градинка по електронски пат, пријава за инспекциски служби,...

ИНФО

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите. Што се нудат...

ИНФО

Утре ќе се прска против комарци

Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека Град Скопје известил дека...

ИНФО

Данела ги врати новогодишните куќарки на плоштад

Вратени се новогодишните куќарки на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Во текот на...