ИНФО

ИЛИНДЕН: Започна изградба на трим патека

Општина Илинден отпочна со изградба на трим патека која ќе се протега од населеното место Ајватовци до Бучинци. Трим патеката ќе биде во должина од околу 5 километри, ќе биде наменета за пешачење, рекреација, како и планински велосипедизам, а ќе бидат поставени информативни табли, летниковци за одмор на граѓаните, клупи, корпи за отпадоци.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

Изложба на ДЛУМ по повод 30. Министерски совет на ОБСЕ

Во хотелот „Александар Палас“ ќе биде поставена изложба во чест на триесетиот...

ИНФО

Утре бесплатно паркирање во зоните на „Градски паркинг“

Поради одржување на Самитот на ОБСЕ на зонските паркиралишта во надлежност на...

ИНФО

Шалтерите на Водовод денес и утре со скратено работно време

Денес, шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието Водовод и канализација ќе работат...

ИНФО

Посебен режим на сообраќај денес и утре

Денес (среда) во период од 13 часот, па сè до завршување на...