ИНФО

Школото ,,Мирче Ацев” добива реновирано игралиште за баскет

Во тек е  реконструкцијата на игралиштето за баскет во ООУ “Мирче Ацев”. Со реконструкцијата целосно ќе биде обновена подлогата, ќе бидат заменети реквизитите кои што се оштетени или дотраени, а ќе биде уреден и страничниот дел покрај игралиштето.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

20 нови дигитални услуги на новата интернет страница на општина Кисела Вода

Запишување на децата во градинка по електронски пат, пријава за инспекциски служби,...

ИНФО

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите. Што се нудат...

ИНФО

Утре ќе се прска против комарци

Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека Град Скопје известил дека...

ИНФО

Данела ги врати новогодишните куќарки на плоштад

Вратени се новогодишните куќарки на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Во текот на...