ИНФО

Објавен списокот на улици кои денес ќе останат без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека неколку општини во Скопје, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа денес ќе останат без електрична енергија. 

По добиеното известување од ЕВН ги известува граѓаните дека, поради  технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, утре без електрична енергија ќе останат:

Од 9 до 11 часот – дел од ТС Скопјанка и зградите помеѓу бул. Кузман Јосуфовски Питу и бул. Јане Сандански;
Од 9 до 14 часот – дел од ул.Арх.Сотир Томовски, Дел од ул.Мите Богоевски, Дел од ул.Жорж Бизе;
Од 8:30 до 11 часот – ул.Димитар Благоев и ул.Ѓорги Андееевиќ Кун;
Од 12 до 14 часот – дел од бул. Србија фирми МИКРО АСУ, ЕУРОПАП ДОО, КАСА ЛОКС ДОО;
Од 8:30 до 15 часот – с.Крушопек.

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

ИНФО

20 нови дигитални услуги на новата интернет страница на општина Кисела Вода

Запишување на децата во градинка по електронски пат, пријава за инспекциски служби,...

ИНФО

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите

Средните училишта на скопскиот плоштад со понуда за полуматурантите. Што се нудат...

ИНФО

Утре ќе се прска против комарци

Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека Град Скопје известил дека...

ИНФО

Данела ги врати новогодишните куќарки на плоштад

Вратени се новогодишните куќарки на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Во текот на...