АКТУЕЛНО

Нова автобуска линија Сарај-с.Радуша

Жителите од Сарај и село Радуша добија нова автобуска линија. Автобусот со број 111 ќе се обраќа по траса Сарај-с.Радуша.
Предвидената траса на линијата гласи: улица „Ѓорче Петров“, улица „Кузман Шапкарев“, улица „Црногорска”, с.Кондово, с.Д.Свиларе, с.Радуша.

Автобусот ќе се обраќа шест пати дневно во двата правци и тоа:

САРАЈ с.РАДУША
поаѓа поаѓа
5:35 6:15
7:05 7:55
11:10 12:00
13:40 14:30
15:20 16:10
19:30 20:20

 

 

Leave a comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Related Articles

АКТУЕЛНО

Лицата со попреченост може да поднесуваат барања за повластено користење на јавниот превоз

Заинтересираните граѓани, лицата со оштетен вид, лицата со оштетен слух, лицата со...

АКТУЕЛНО

Аеродром станува првата смарт-општина во Македонија – објавен повикот за избор на стратешки партнер

Општина Аеродром го објави повикот на избор на стратешки партнер кој преку...

АКТУЕЛНО

Општина Карпош купи седум електрични тротинети за потребите на вработените

Општина Карпош, со издвоени средства од Буџетот набави седум нови електрични тротинети...

АКТУЕЛНО

Жирафата Флопи угинала како последица на малиген тумор на црниот дроб и метастази во белите дробови

По добиените официјални резултати од обдукцискиот протокол за угинувањето на жирафата Флопи,...